ADUAN PELAJAR

Nama :
Alamat Emel :
Aduan :

This online form was provided by Freedback.

Sunday, February 13, 2011

Minggu Aluan Siswa

Pada 28 disember 2010 yang lalu, telah berlangsungnya Minggu Aluan siswa bagi sesi kedua pada tahun 2010. Minggu aluan siswa berlangsung bertujuan untuk menyambut kedatangan siswa-siswi baru. Minggu aluan siswa (MAS10) diselenggara penuh oleh pensyarah KIPSAS & Majlis Perwakilan Pelajar. Minggu aluan siswa adalah minggu orientasi bagi siswa siswi ambilan disember 2010/11. Pelbagai aktiviti telah dijalankan.
Pihak kipsas telah berusaha sebaik mungkin bagi menyediakan pengisian-pengisian penting supaya siswa siswi baru mendapat gambaran belajar di kipsas sebelum bermulanya kuliah. Minggu Aluan siswa atau lebih dikenali sebagai minggu orientasi juga sangat penting kerana disinilah mereka siswa siswi baru dapat berkenalan dengan rakan baru seterusnya mengeratkan lagi ukhwah sesama islam. Disini, kami sertakan beberapa keping gambar yang akan menceritakan perjalanan serta suasana program Minggu Aluan Siswa (MAS 10) yang telah berlangsung selama 6 hari.

Dibawah ini kami sediakan satu tayangan video semasa Minggu Aluan Siswa Intake Disember baru-baru ini .. Selamat Menonton... :)
 


kepada Allah kami berharap...agar tulisan ini berfaedah dan mendapat ganjaran daripada-Nya.

No comments:

Post a Comment